Detachering

Bente jobs plus biedt bedrijven een unieke kans om op basis van in- en uitlenen tijdelijke personeelsvraagstukken op te lossen. Snel, efficiƫnt en tegen lage tarieven.

bente in- en uitlenen

Wat is bente in- en uitlenen?

Bij in- en uitlenen leent het ene bedrijf werknemers uit aan een ander bedrijf, als hulpbetoon. Dat gebeurt in verband met tijdelijke tekorten of overschotten, of om werknemers de kans te geven bredere ervaring op te doen.

bente in- en uitlenen van personeel

Bij in- en uitlenen blijft de werknemer in dienst van de eigen werkgever. Wanneer het personeelstekort of -overschot is opgelost keert de werknemer weer terug naar de eigen werkplek. Wanneer u personeel uitleent, hoeft u de werknemer dus niet ‘kwijt’ te raken en als ‘inlener’ hoeft u de werknemer niet in dienst te nemen. Het is een tijdelijke oplossing waar alle partijen profijt van hebben.

Wat zijn de voordelen van bente in- en uitlenen?

Voordelen voor uw bedrijf:

  1. Kostenbesparing.
  2. Het verbetert specifieke vakkennis en vaardigheden van uw werknemers.
  3. Het stimuleert medewerkers in hun eigen ontwikkeling.
  4. Het voorkomt leegloop, omzetverlies, werkloosheid wat goed is voor de werknemer en werkgever.
  5. Het sluit aan bij duurzaam, maatschappelijk, sociaal verantwoord en innovatief ondernemen.

Branche of een zo breed mogelijk kader

Er zijn 2 mogelijkheden om in- of uit- te lenen;

Binnen de betreffende branche;

In- en uitlenen binnen een branche levert het meeste rendement op voor bedrijven die zoeken naar specifieke vakkennis en vaardigheden binnen dezelfde branche.

Binnen een zo breed mogelijk kader;

Is in- en uitlenen binnen een specifieke branche niet mogelijk, dan kan men in- en uitlenen binnen een zo breed mogelijk georganiseerd kader.